vad skulle jag göra utan dig?


WONDERLAND WONDERLAND WONDERLAND



"I vimlet av storstaden har Alice förlorat tiden till en tjuv som själv är sen. I jakten på hennes stulna klocka dyker hon ner i en värld där allt styrs av hjärtat och ingenting är som det verkar. Kommer Alice någonsin hitta tiden för att komma ut ur Wonderland?

Årets sceniska projekt av Midgårdsskolans dans-, musikproduktions- och musiktreor är en av våra största uppsättningar hittills. Med över 60 elever som samverkar skapar vi en värld som är mystisk och trollbindande. Valhalla har aldrig varit så magiskt!"

Föreställningar
Tisdag 29 nov 19.00-21.00
Onsdag 30 nov 19.00-21-00
Torsdag 1 dec 19.00-21.00

Pris
Barn (6-15) 30:-
Vuxen (16+) 60:-

Det kommer att säljas fika i pausen, så ta med kontanter.
Kom i tid, för det gör inte Alice!


20-11-11

äntligen duschad och fräsch. idag har jag repat sceniska och imorgon går vi in i valhalla för repveckan. nu och två veckor framåt kommer jag leva på skolan, det kommer bli så jävla roligt och jobbigt!

en liten film från veckan gjord av vera


turgutreis i miss you

saknar turkiet med värme, simon,  halva familjen, lugn och ro,bruna ben och händer, sola vid poolen, balkonghäng med vattenpipan och vår älskade inneboende kattunge Arnold.

11-11-11

i fredags var jag ju med på ett event, Elva Älvor vid Älven 111111. Det var mycket roligt och efter vi dansat så fikade vi och fick goodiebags som tack för att vi var med. mycket bra kväll.

pappas dag

idag firade vi pappsen med frukost på sängen - mackor, kaffe och chokladbiskvier. snart ska vi fara iväg och bowla och ikväll ska vi hitta någon restaurang att äta på!

1011

igår åt jag och vera världens godaste middag på costas innan vi åkte på klädprovning och flera timmars rep inför ett evenemang imorgon då vi ska vara dansande älvor. så om ni vill kika på mig och några av mina klassisar ska ni befinna er i rådhusparken imorgon mellan 22-23.

torsdagsnöje

plockat och slängt 3 hinkar aroniabär. kul!

pojken


4 dagar

senaste dagarna har jag varit med simon, repat, fikat, gått på stan och plågat mig själv med en p-stav. nu ska vi iväg och köpa låtsas-stygn!

RSS 2.0