onsdagsplugg


pluggar teori och tittar upp recept. gillar att vara tillbaka i vardagen, men samtidigt önskar jag att jag hade tid att se 10 stycken Dexter-avsnitt på raken. det vore något det. 

hemma igen!


jag är hemma från 12 fabulösa dagar i stockholm och södertälje. eller jag kommer hem för över en vecka sen. och i måndags började jag "skolan" vilket känns så bra och roligt. och nu är jag mitt uppe i att försöka ta körkortet. håller alla tummar.

för de kommande 12 dagarna

imorgon åker jag till stockholm och jag längtar. på lördag fyller jag 19 (!!) och på söndag fyller simon 18. lite konstigt känns det att inte fira med mamma, pappa och viktor, men jag ska åka till min syster och mina favoritbarn nästa vecka iallafall. också ska jag gå på grönan (älskar grönan), träffa helena som nu bor i bromma, ta ut simon på krogen för första gången, få födelsedagspresenter, och på söndagen innan jag åker hem ska jag gå och se kent med lydia. det kommer bli fabulöst och ett bra avslut på sommaren. 

idag tisdag

Jag har inte bloggat på ett tag men jag tror jag har lust igen nu. 
Idag var det regnoväder och jag mötte min bästa mamma på stan för att luncha på schmäck. broccolisoppa och te. Jag har även köpt present till Simon som fyller 18 (!!) på söndag. Ikväll ska jag slå in allt och göra fint.

RSS 2.0