3 bilder på idag


varför jag började blogga

när jag började blogga gick jag i sjuan eller åttan tror jag och då bloggade jag mest för att min syster hade en blogg, det var kul att fixa med olika blogg-utséenden och så. när jag gick i typ nian lade jag ut bilder och så mest för att få lite bekräftelse men senare gick det över till att jag ville ha något ställe att skriva på om min dag och lägga ut bilder jag tagit. nu för tiden bloggar jag mest för min egen skull och för att jag tycker det är roligt när jag är på humör, och framför allt är det roligt att titta tillbaka på senare.

jag ogillar

bråk, köttindustrin, könsroller, blåsväder, skitsnack, fördomar, småkryp, nonchalanta människor och människor som röker. människor som tror att det är coolt att inte bry sig om viktiga saker och människor som säger att de inte är feminister. jag ogillar rätt mycket saker när jag tänker efter, men jag försöker att inte tänka på det för då går jag bara runt och är arg på alla. och det är ju inte kul.

sjuttonsdagarslistan igen

i oktober satte jag igång med sjuttondagarslistan men det gick ju inte så bra. så nu fortsätter jag. kul va? fixar imorgon

23 maj

det är nu vår och efter skolan kan man sitta ute mot väggen och sola och plugga det sista. det har jag iallafall gjort idag och igår, och idag cyklade jag även till Myrorna och köpte ett par shorts för 30 kronor. det var trevligt.

och detta då?

min nya favoritmusik <3 <3 <3

hahaha

hahaha alltså vad fan är detta????

RSS 2.0