om dagen idag

ikväll har jag skrivit ett hemprov om livsåskådningar och varit allmänt trött, duschat och nu ska jag sova. är så stolt över att jag dansat 8 timmar idag trots min killer-förkylning.

ja

amanda berg är lätt den snyggaste människan jag vet

jättemycket bara

är jätteförkyld, jättetrött, jättestressad och har jättemycket plugg.

sol på mage


akram khan

det här är föreställningen vi såg för någon månad sen på norrlandsoperan. helt otroligt bra.

saknar att kunna sätta upp håret.

VARFÖR klippte jag mig????? känner jag nu

19.16

idag har vi haft en grym workshop med björn säfsten, improvisation i en och halv timme. sedan hade vi även möjlighet att visa upp några nummer från sceniska och jag och hedda gjorde vår lilla intervju till vårt PA100. efter skolan tog vi bussen för att prova ut studentmössorna (redan!!!). nu är jag trött och kvällens planer är att duscha, äta godis och se på idol. så jäkla efterlängtat!

rydis idag

(baysan bild)
såhär snygg är jag idag. prioriteing nr 1: duscha. sen plugga, sen städa och till sist sova.

dans dans dans dans dans dans dans dans

idag har vi dansat dansat hela dagen förutom då vi gymmade. nu i dessa projekttider tänker jag dans, drömmer dans, andas dans. dansar mest hela tiden helt enkelt. är så jäkla taggad på projektveckan.

kanelolja

idag har jag tillverkat kanelolja (rapsolja+kanelstång x 3) för första gången och det ska bli spännande att se resultatet. just nu står den i vårt skafferi och där ska den stå i en vecka.

måndag

ikväll har jag varit på föreläsning med kenneth kvarnström på norrlandsoperan, och det var otroligt bra och roligt. och nyss nu har jag pratat i telefon med min pojkvän som alltid får mig att känna mig sådär jätteglad, även fast dagen varit lite sådär. och nu ska jag kladda med avokadoolja och sova. natti!

estelle&thild


idag fick mamma en no poo-vänlig ansiktskräm från estelle&thild från någon tidning, en sån som vi var och tittade på igår när vi strosade runt på kicks. dyr som tusan är den. men jag fick den av mamma eftersom att hon inte är så såld på no poo och som ni vet så är ju jag det (tjatade snarare till mig den och lovade att inte köpa fler mystiska oljor förrän den är slut). nu ska jag göra en ansiktsmask och sen smörja in mig med lyxkräm.

mot ikea

nu sitter jag och mamma på bussen till ikea i sundsvall. gick upp alldeles för tidigt för en söndagsmorgon och har inte sovit allt för många timmar, men det gör inget.


funderingar på en lördagskväll

idag har varit en lugn dag och jag har inte gjort så mycket mer än att jag gått till affären och handlat. imorgon ska jag till ikea med mamma och hennes jobbkompisar, och bussen går sju. alltså är det snart dags för mig att sova. på bussen ska jag plugga anatomi och läsa klart min bok jag hållt på med i typ 2 månader.
en jobbig sak: upptäckte just att schampoot jag använder från body shop som säger att det innehåller varken silikoner, sulfater, färger eller parabener innehåller mineralolja! jag frågade till och med tjejen i butiken om det innehöll det men hon sa nej. lying bitch. nu måste jag gå och tvätta håret igen med mitt sista schampoo. jobbig sak 2: vi har inget varmvatten.

hur kvinnor framställs i media.


true blood



/truebloodgifs

jag och vera

nu har jag och vera repat sceniska någon timme så snart stänger skolan och då är det dags att åka hem. vi har även åkt berg-och-dal-bana och solat i sportbh på en strand några minuter.

trött tisdag

idag är jag så trött och har så mycket i huvudet. det är ganska mycket just nu helt enkelt och helst skulle jag bara vilja ha en simon här som jag kunde sova nära inatt. som kan pilla mig på ryggen tills jag somnar och pussa en i nacken när man vaknar. bara tre veckor kvar till höstlov.

igår


min lördagskväll

igår var jag och några tjejer från klassen + en främling från huvudstaden och såg björn säfstens föreställning display på norrlandoperan. helt otroligt bra var det. efteråt bjöd baysan mig på fika på waynes där vi satt och pratade om allt möjligt, planerade sceniska, nyår och en fjällen-resa. kommer sakna min klass så mycket när vi går ut.

i stora skogen

i lördags var jag, simon, mamma och pappa i skogen för att plocka svamp.
jag var förkyld och även fast det var soligt och fint så frös jag jättemycket
så jag fick ta pappas jättestora jägar-jacka
vi fann även några gula kantareller som vi gjorde kantarell-mackor av senare. det godaste jag vet!

det här är jag


den här bilden har moa ritat. det är jag med rött hår, gul stor näsa och gul springa. fin!!

min simon

i helgen har världens bästa varit här. tiden har gått helt otroligt snabbt och helt plötsligt är det söndag. nu är det en månad tills nästa gång.

RSS 2.0