31 januari

idag har sjuklingen (jag alltså) fått frukost på sängen av en annan sjukling (mamma). har längtat efter pojkvännen, sovit och druckit flera koppar te ur fin tekanna.

öppet hus


the holy spirit reinfeldt

har gjort ett konstverk i väntan på bättre tider och naturkunskap på MG

titta på oss ikväll!

ikväll 18.00 är det öppet hus midgård dit ni ska komma om ni vill se oss danstreor ha yogapass, jazzlektion och visa upp öppningsnumret från sceniska. även annat kul händer men det vet jag inget om för jag ska bara visa upp mina skills i danssalarna och i valhalla. råtrevligt

tvättnötsschampot

nyss har jag kokat ihop tvättnötsschampo. 13 tvättnötter, 5 dl vatten, någon matsked torkad rosmarin och blodapelsinsolja. och ja, slutprodukten ser ut som kiss.

en huslig linnea

idag blev jag huslig och gjorde iordning groddar av röda linser och bakade filmjölkslimpa som blev väldans god. den ska jag äta till frukost imorgon och jag längtar redan. idag har jag förutom att ha gjort detta ovan och varit ganska utslagen, surfat runt och tittat på lägenheter, längtat och bävat och redan börjat sakna min familj. hur tusan ska det gå att bo alldeles ensam?

sann dusch-historia

först hällde jag något basiskt i håret, sen hällde jag något surt, sen duschade jag med en påse och sen blev jag ren.

frukost på sängen á la mamma

imorse kom världens bästa mamma upp med frukost på sängen. te, macka, vitamintablett och blodapelsin. jag är sjuk och febrig och har inte gjort så mycket mer idag än att ha sovit, sett på film och pluggat.

23.10

här har jag legat i princip hela dagen, i sängen. haft feber, sovit, drömt konstiga drömmar och missat workshopen med les slovaks. sjukt understrimulerad och seg och less. nu ska jag äta glass.

fikapaus

idag efter vår enda lektion naturkunskap så åkte jag, baysan och linda in till stan och gick och fikade på waynes. baysan bjussade, vilken fin vän jag har. vi gjorde även lite läxor och pratade om namnen på våra framtida barn.

bilden däruppe

nu har jag bytt såndär bild där uppe (klicka på f5 om den inte funkar). titta så jätterött och kort hår jag hade i september. nu spar jag till studenten min!

det blev en bra dag

ikväll sjunger jag till bästa kent som man aldrig någonsin blir less på, skriver brev, äter sallad, eldar ljus och är allmänt glad på livet. tänker på mina älskade föräldrar och syskon och fina klasskamrater och vänner och pojkvän och känner bara hur lycklig jag är.

kvotering kvotering

läste lite här och här om hur underbaraclara skrivit om kvotering. det började jag bli intresserad av i somras när jag läste under det rosa täcket (som förövrigt alla borde läsa). egentligen - varför inte? män kvoteras ju in på de kvinnodominerade arbetsplatserna, som t.ex. inom vården, så varför får inte kvinnor kvoteras in där det är männen som dominerar? varför blir alla så himla upprörda när det är kvinnor det gäller? kommer aldrig någonsin förstå mig på det.

HEJ!

tänkte lägga ut ett tråkigt seriöst inlägg men tänkte bara wtf. lets have some fun.

vinter


världens bästa pojkvän


sjunde januari

simon, lilla sjuklingen, sover och snart ska jag ut med nya bilen och övningsköra. det är så himla fint ute nu och jag är arg för att min kamera inte har några batterier och att solen kommer hinna gå ner innan de är färdigladdade.

på vår utflykt fann vi även en julgran


snölek

idag har jag och simon varit ute i snön och haft snöbollskrig, gjort snöänglar, lekt herren på täppan och det har visat sig att jag är den starka utav oss eftersom att jag lyckades brotta ner honom i snön flera gånger.

RSS 2.0